Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden.

Hieronder vindt u onze Algemene Voorwaarden. Deze zijn steeds van toepassing als u gebruik maakt van of een bestelling plaatst via de webwinkel ‘Het Wolletje’ bevatten belangrijke informatie voor u als koper. Lees de Algemene Voorwaarden daarom goed door. Wij raden u verder aan deze voorwaarden op te slaan of af te drukken, zodat u ze op een later moment nog eens kunt teruglezen.

Het Wolletje is een webshop waarin u  diverse handwerk (en hobby) artikelen kunt kopen.

Gevestigd  in ‘s-Gravenzande.  Mailadres: jrdejong@kabelfoon.nl

Handelend onder Kamer van Koophandelnummer 64276996

 

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s inclusief BTW. Voor alle artikelen geldt 21 % BTW, tenzij anders vermeld.

Verzendkosten worden duidelijk vermeld in het overzicht bij de bestelling.

Er is de mogelijkheid om het af te halen en te betalen. Bestel dan niet via de webshop, maar per mail. Gebruik hiervoor het ail adres dat hierboven wordt genoemd.

Bij een bestelling die bezorgt wordt dient voorafgaand betaalt te worden, hier krijgt u na bestelling een mail over.

 

Levering/adresgegevens

Levering geschied na betaling. Uw adresgegevens worden vertrouwelijk behandeld en worden niet doorgegeven aan derden.

 

Aansprakelijkheid

Het Wolletje is niet aansprakelijk voor tekstfouten, prijswijzigingen en typefouten.  Schade of verlies tijdens transport is voor risico van de koper. Het Wolletje zal uw bestelling met zorg behandelen en verpakken.

Het Wolletje is gerechtigd een soortgelijk product van soortgelijke kwaliteit te leveren zoals het bestelde product, indien het bestelde product niet meer leverbaar is. U zult hier ten alle tijde over geïnformeerd worden. U als klant bent dan gerechtigd de overeenkomst kosteloos te ontbinden en het product kosteloos te retourneren.

 

Ruilen/ retourneren

Mocht uw bestelling niet naar wens zijn, neem dan contact met Het Wolletje. Voor contactgegevens zie bovenaan de Algemene Voorwaarden.

Klant heeft binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling het recht om een product terug te sturen. 

Binnen de termijn van herroeping zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking hiervan. Klant is alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van het product als er niet zorgvuldig is om gegaan met het product en dit hieraan zichtbaar is.

Het bedrag dat terug betaald wordt aan de klant zal op dezelfde betaalrekening gestort worden als mee betaald is. Verzendkosten voor retourzending zijn voor de klant.

Mocht u na het lezen van de Algemene Voorwaarden nog vragen, klachten en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen via de mail.